VOOR STARTERS BIEDEN WIJ GRATIS EERSTE LIJN ADVIES

About Us
Stel hier geheel vrijblijvend en kosteloos uw vraag aan onze adviseur of maak een afspraak via ons contactformulier en wij ontmoeten mekaar geheel vrijblijvend wanneer het u past.

In tegenstelling tot veel grote kantoren beperken we ons werk niet enkel tot het voeren van de boekhouding. We starten vanuit de boekhouding om te komen tot een globale fiscale optimalisatie. Elk dossier is specifiek maatwerk en alle adviezen worden persoonlijk met de klant uitgewerkt. Een grote troef voor ons kantoor is dat wij indien nodig de documenten bij u komen ophalen en terugbrengen.

Bij het opstellen en nakijken van jaarrekeningen houden wij steeds rekening met de te betalen belasting. Wij streven steven steeds naar de minst belaste weg voor onze klanten, binnen de krijtlijnen van de wet.

Een greep uit de diensten die wij verstrekken :
  • de volledige begeleiding bij het oprichting van eenmanszaken en/of vennootschappen
  • het voeren van de boekhouding van eenmanszaken en vennootschappen
  • het opmaken van jaarrekeningen
  • het geven van advies op fiscaal, boekhoudrechtelijk en vennootschapsrechtelijk vlak
  • het opmaken en invullen van aangiftes in de personenbelasting, vennootschapsbelasting en B.T.W.-aangiftes
  • opmaken van allerlei overeenkomsten zoals huurovereenkomsten, kopen en verkopen van aandelen en handelsfonds, opvolging in familiale ondernemingen, aandeelhoudersovereenkomsten
  • het verdedigen van de klant bij controles uitgevoerd door de fiscus en het opmaken en verdedigen van bezwaarschriften
Onze tarieven zijn zeer concurrentieel. Wij facturen op basis van een vast driemaandelijks tarief. Dit omvat dan alle handelingen om een correcte boekhouding te voeren. Enkel voor specifiek fiscaal advies en voor bijstand bij een belastingcontrole moet u extra betalen. Zo weet u perfect hoeveel uw boekhouding kost en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Contacteer ons geheel vrijblijvend via het contactformulier